Bosh sahifa Pishiriqlar

Pishiriqlar

Atirgul g’unchasi somsa tayyorlash

Barcha sevib istemol qiladigan hammaga mashhur Atirgul g’unchasi somsa tayyorlashni tavsiya qilamiz. Atirgul g’unchasi somsani tayyorlash uchun kerak bo’ladigan mahsulatlar. Tarkibi: 6 dona tayyor 125...

«Visola» somsa tayyorlash

O’zbegimning dasturxonlarni bezab turadigan barcha sevib istemol qiladigan hammaga birdek yoqadigan Visola somsa tayyorlashni tavsiya qilamiz. Bu somsani tayyorlash uchun kerak bo’ladigan mahsulatlar. Tarkibi Xamiriga: ...

Chuchvara somsa tayyorlash

Yana bir o'zbegimning dasturxonlarni bezab turadigan barcha sevib istemol qiladigan  hammaga mashhur Chuchvara somsa tayyorlashni tavsiya qilamiz. Bu somsani tayyorlash uchun kerak bo’ladigan mahsulatlar. Tarkibi...

Go’shtli pirog tayyorlash

Barcha sevib istemol qiladigan dasturxonlarni bezab turadian hammaga mashhur Go’shtli pirog tayyorlashni tavsiya qilamiz. Bu pirogni tayyorlash uchun kerak bo’ladigan mahsulatlar. Tarkibi Xamir uchun: 250...

Bodomcha (varaqi) somsa tayyorlash

hozirgi vaqtda hamma sevib istemol qiladigan, to'ylarimizda dastrxonlari bezab turadian hammaga mashhur Bodomcha (varaqi) somsa tayyorlashni tavsiya qilamiz. Bu somsani tayyorlash uchun kerak bo’ladigan...

Gamburger va xot-dog tayyorlash uchun bulochkalar tayyorlash

hozirgi vaqtda hamma sevib istemol qiladigan Gamburger va xot-dog tayyorlash uchun foydalaniladigan bulochkalar tayyorlashni tavsiya qilamiz. Buni tayyorlash uchun kerak bo’ladigan mahsulatlar. Tarkibi 1 stakan...